Wordt Sociaal Shoppen de nieuwe trend?

De nieuwe communitywebshop van Stribe zet een zoekmachine in om jou de beste en relevantste mode te bieden. In het sociale deel kun je mensen ontmoeten en elkaars stijl bespreken. Of dit de nieuwe trend wordt is afwachten. Het biedt in ieder geval een nieuwe mogelijkheid om je webwinkel onder de aandacht te brengen.

Shoppen is een sociale bezigheid. De meeste mensen vinden het fijn om samen op zoek te gaan naar leuke producten voor de beste prijs. Online is dat anders, want hier is de klant vaak alleen aan het werk en de sociale connectie is meestal ver te zoeken. Stribe probeert dit gemis op te vangen met een nieuwe communitywebshop.

Op Stribe maak je een profiel aan en geef je aan welke merken bij je passen. De zoekmachine van de website geeft je uiteindelijk relevante tips, producten of winkels. In het sociale deel kun je mensen ontmoeten en elkaars stijl bespreken. Als laatste is er dan nog de virtuele shophulp Eva die je helpt bij het vinden van de leukste producten.

Stibe moet een platform worden waar consumenten, merken en winkels met elkaar communiceren. Voor de consument een mogelijkheid om vanuit huis nieuwtjes en trends te delen met shoppers die dezelfde interesse hebben. Voor de webwinkel een interessante vorm van target-marketing. Zelfs een nieuwe mogelijkheid om een Buzz in de shoppingcommunity te veroorzaken.

, , , , ,

No comments yet.

Geef een reactie