RUCurious?


RUCurious? Ben jij nieuwsgierig?

Wij zijn allemaal op zoek naar geluk. Maar wat is dat geluk? Je wordt doodmoe als je denkt aan al die duizenden beschikbare mogelijkheden om geluk te creëren. Ondanks de commercialisering is het streven naar geluk iets goeds. Maar is geluk echter werkelijk datgene – het doel – waar we constant naar op zoek moeten zijn?

Het idee dat gelukkig zijn het enige of belangrijkste doel in het leven is, is ons aangepraat.

Geluk impliceert gevoelens of oordelen over het leven. Het is een instrument waarmee we meten of ons leven goed verloopt. Maar als we dingen alleen doen om gelukkig te zijn, wat gebeurt er dan als ons doel bereikt is? Zitten we dan nu in een eindeloze, vruchteloze tredmolen, “op weg naar geluk”, terwijl we ons eigenlijk nooit echt gelukkig voelen?

In plaats van continu proberen om gelukkig te zijn, kunnen we ons beter laten leiden door onze kernwaarden en -interesses en focussen op het bouwen van een rijk en zinvol leven. Als je inziet dat er meer komt kijken bij een zinvol leven dan alleen gelukkig zijn, dan is de belangrijke vraag:

Wat is het hoofdingrediënt van een bevredigend en zinvol leven?

Niet geluk, maar nieuwsgierigheid geeft ons voldoening en bevrediging in het leven. Door nieuwsgierigheid ontdek je altijd iets anders en nieuws wat een positief effect heeft op je leven en je emoties. Geluk overkomt ons niet wanneer we ernaar zoeken, maar is iets wat we ervaren, als we openstaan voor nieuwe ervaringen, als we in het moment leven en als we nieuwsgierig zijn naar het onbekende. Nieuwsgierigheid versterkt je relaties, verbetert je gezondheid, verhoogt je creativiteit en je productiviteit.

Ik geloof in kansen voor iedereen. De wereld is meer verbonden en kleiner dan ooit. Dit maakt het voor iedereen mogelijk om met gelijke kansen jouw wereld te bereiken. Meer dan ooit wordt door die verbondenheid over grote afstanden samengewerkt. Neem als voorbeeld de opstanden in de Arabische wereld, maar ook worden muziekstukken gemaakt door mensen die verspreid zijn over onze gehele aarde. Via internet worden grote delen van de bevolking bereikt die een gemeenschappelijk doel hebben. Deze verbondenheid geeft mij de inspiratie om mensen verder te helpen. Mensen een duwtje in de goede richting geven. Mensen de mogelijkheid geven om hun nieuwsgierigheid en interesse te volgen. Zodat zij op hun beurt weer mensen kunnen helpen.

Als jij nieuwsgierig bent en je wilt gebruik maken van je interesse, dan heb je de eigenschappen om geld te verdienen. Wij zijn van mening dat iedereen die de motivatie en de informatie heeft geld kan verdienen op internet. Het internet biedt vele mogelijkheden om tegen zeer geringe investering een winstgevende onderneming op te starten. Op deze manier komt een eigen bedrijf voor iedereen binnen handbereik. Ik geloof in kansen voor iedereen.

Door gebruik te maken van mijn kennis kan ik je het gemak bieden om stap voor stap je eigen onderneming op te bouwen. Doordat ik het wiel al uitgevonden heb kan ik je veel tijd en geld besparen.


20 Tips en E-boeken om

je website te verbeteren

Ontdek hoe jij je website kan verbeteren.

Vul je naam en emailadres in, dan ontvang je Gratis Eboeken en tips om geld te verdienen op internet.

Veel leesplezier en Succes!

 

“Maak meer winst op internet'” maakt alle stappen om Geld te verdienen op internet simpel.
De gids van beginner tot expert om Geld te verdienen op internet!
Wil jij Geld verdienen in crisistijd?
Vergroot je inkomen!


Maak Meer Winst op Internet
171 Pagina’s Informatie
5 gratis e-boeken extra
Niet goed geld terug!

Maak Meer Winst op Internet

Artikelen over RUCurious:

Linkpartners
Wil jij gratis Promotie?
Interviews
Blog

Contactgegevens

RU Curious?
Stierstraat 47x
318BK Dordrecht
Email: contact@rucurious.nl
KvK: 24488771