Pizza halen met Hyves betalen!

Hyves-gebruikers kunnen via de netwerksite voortaan pizza’s afrekenen. De site thuisbezorgd.nl, waar bezoekers eten kunnen bestellen, accepteert sinds dinsdag Hyves Afrekenen als betaalmethode.

Hyves lanceerde de betaaldienst in maart al om gebruikers onderlinge betalingen te laten doen. Toen liet het netwerk al weten van plan te zijn om ook betalingen op andere websites mogelijk te maken.

Thuisbezorgd.nl is de eerste grote partij waar dat kan. Wie op de site bijvoorbeeld een pizza bestelt, kan via zijn Hyves-account betalen. Gebruikers moeten, om van de methode gebruik te kunnen maken, hun Hyves-account eenmalig koppelen aan hun rekeningnummer. Daarna is een bevestiging per sms voldoende om af te rekenen.

Concurrent
Met tien miljoen geregistreerde gebruikers kan Hyves in Nederland een geduchte concurrent worden voor andere online betaaldiensten, zoals Paypal of iDeal. Thuisbezorgd verwacht binnen een jaar zo’n 2,5 miljoen euro aan transacties via Hyves’ betaaldienst. Dat is ongeveer 10 procent van de totale online betalingen op de bestelsite.

, , ,

No comments yet.

Geef een reactie