Wat is jouw motivatie om geld te verdienen?


Om succesvol te zijn moet je houden van hetgeen je doet. De motivatie of drive moet zo sterk zijn dat het je energie geeft.

Succes biedt inzicht. Maar mislukkingen biedt zelfs meer inzichten. Als we falen dan evalueren we meer wat fout ging dan bij succes. Dit kan je verrassende inzichten bieden.
Wat wil je?

Een simpele vraag, maar best lastig om exact te beantwoorden. Als je dat weet geeft het je direct energie, nieuwe ideeën en zet aan tot actie. Waarom hebben we dan zo’n moeite om die vraag te beantwoorden? Schaamte, faalangst, gemakzucht? Hierdoor verzinnen we allerlei uitvluchten en excuses. Die ik verderop nog belicht.

Een snelle manier om te bepalen wat je wilt is om je een symbool/moment in gedachten te hebben voor het slagen van jouw onderneming.  Je hebt nu een beeld/doelstelling waar je jezelf op kunt focussen.

Je doelstelling moet : concreet, herkenbaar en inspirerend zijn. Kortom heeft vitaliteit. Het creatief proces wordt gedreven door het verlangen dit beeld te verwezenlijken. Hoe graag wil jij je doelstelling behalen?

 

Jouw Doelstelling
Je doelstelling moet : concreet, herkenbaar en inspirerend zijn. Kortom heeft vitaliteit.

Inspiratie: waar houd je van? Wat fascineert jou? Waar krijg je energie van? Waarvan gat je hart sneller kloppen? Het enige criterium is dat je er energie van krijgt. Je hoeft alleen te registreren wat je raakt.

Concreet: Maak jouw doelstelling concreet. Visualiseer je toekomstbeeld. Bij je herinnerring weet je nog precies wat je voelde, hoorde, proefde of rook.  Doe dit ook voor de visualisatie van je toekomstbeeld. Het brein kan geen verschil maken tussen fictie en werkelijkheid. Zo heeft een beeld in de toekomst dezelfde zintuigelijke eigenschappen als een herinnerring. Omdat je brein geen onderscheid kan maken, creëer je concrete denkbeelden die bijdragen aan het vervullen van je wensen en concretiseer je daarop.

Herkenbaar: het allerbelangrijkste is dat je doelstelling zo formuleert dat je je doel zult herkennen als deze voltooid is. Door de kenmerken van je doel te benoemen zul je de voltooiing hiervan herkennen.

 

Jouw keuze
Weten wat je wilt is 1 stap. De bewuste keuze voor jezelf maken om je doelstelling te gaan verwezenlijken is misschien wel de belangrijkste stap die je kunt zetten.

Creëer  een voldoende vurig verlangen om je doelstelling  te bereiken. je begint met inspiratie, jouw weten wat je wilt. Dit idee ontwikkel je en wordt steeds duidelijker. Je krijgt een beeld van je toekomst. je gaat verlangen naar deze toekomst. Je kan jezelf in het toekomstbeeld plaatsen. Je krijgt oprecht enthousiasme voor jouw beeld/doel. je ziet jezelf van jouw toekomstbeeld/doel genieten. jouw doel heeft nu je visie van je beperkte wereld van nu vervangen. je wilt niet alleen die persoon zijn, het is jouw keuze die persoon te zijn.

Deze bewuste keuze geven je de kracht en het vermogen om die persoon te zijn. Napoleon Hill heeft gezegd: “Wat de geest van de mens kan bedenken en geloven, kan de mens bereiken”.

 

Actie!
De meeste mensen slagen er niet in de kwaliteit van hun leven te veranderen, omdat ze eigenlijk niet begrijpen hoe vastbesloten hun ego is om zich tegen die verandering te verzetten. Het is dat stemmetje in je achterhoofd dat almaar zegt waarom een verandering in je leven niet kan, niet moet en niet zal gebeuren. Misschien praat het op dit moment wel tegen je.Op deze manier maken we ons slaaf van ons ego, de werkelijkheid die we waarnemen op basis van onze meningen, houdingen en gezichtspunten.

Neem je  toekomstbeeld/doelstelling voor ogen. Zie je zelf in dit beeld genieten van de doelen die jij je gesteld hebt. Als jij je bewuste keuze maakt voor dit toekomstbeeld, dan ga je over tot actie.

 

Uitvluchten en excuses.
Twee belangrijke houdingen die succes in de weg staan is excuses verzinnen en ieder ander, de omstandigheden of de bedrijven de schuld te geven. Hiermee neem je de kracht weg bij jezelf om je te leren, te verbeteren en te ontwikkelen. Je kan in je leven excuses maken of geld verdienen, maar beiden tegelijk gaat niet.

Veel mensen leven in het verleden en geven dat hun volledige energie. Als je geld wilt verdienen dan moet je jouw energie geven aan de toekomst. Je kan beter onderzoeken wat je fout gedaan hebt en leren van die fouten zodat je die niet meer maakt in de toekomst. En er zijn mensen die nooit iets ondernemen. Dan zal er ook niets ten goede veranderen.

 

Ontkenning.
Je kan tegen jezelf zeggen:”Ik ben niet geïnteresseerd in geld – geld is niet alles”. Denk je als je dat zegt dat het je geld oplevert? De meeste mensen  zijn het met je eens dat er meer belangrijker zaken zijn dan geld. Veel mensen zeggen dat ze niet geïnteresseerd zijn in geld. Maar weet je wat de meeste mensen doen die dat zeggen? Ze gaan ervoor werken. Ze gaan gedurende heel hun leven werken voor geld en zeggen tegelijk dat ze niet geïnteresseerd zijn in geld. Is dat niet een ontkenning?

Je primaire doelstelling is meestal niet geld. Geld speelt een verwarrende rol omdat veel bedrijven zeggen te bestaan voor het geld. Voor niet veel mensen is geld de werkelijke doelstelling. Geld is niet iets waar je energie uit haalt. Geld is een middel waarmee je de doelstelling kunt waarmaken.

 
Verantwoordelijkheid en actie.
We hebben al gekeken naar de eigenschappen die je nodig hebt om geld te verdienen. Twee die ik hier wil noemen zijn verantwoordelijkheid en actie. Als je geld wilt verdienen, dit geldt overigens voor elk aspect van je leven, dan moet je verantwoordelijkheid nemen. Als je zelf verantwoordelijk bent voor je falen en succes dan kan je niemand iets verwijten en ben je van niemand afhankelijk.

Naast de verantwoordelijkheid komt actie. Hoeveel mensen veranderen niets in hun leven en vragen zich daarbij af waarom niets veranderd. Natuurlijk is niet elke willekeurige actie succesvol. Je moet jezelf wel vragen stellen over de actie die je onderneemt. Ook alleen voor een korte tijd gemotiveerd actie ondernemen en dan stoppen helpt niet. De meeste mensen worden dan negatief en stoppen. Stoppen is de makkelijkste oplossing voor het probleem. Dan weet je zeker dat je geen geld gaat verdienen. Intelligente actie is investeren in jezelf en wat je leuk vindt.

 

Dankbaarheid
Als je geen gevoel voor dankbaarheid ontwikkelt dan kan je nooit rijk zijn of je rijk voelen. Je kan trainen om jezelf te focussen op de dingen die je energie geven en dankbaar maken. Wordt je miljonair zonder dankbaarheid dan ben je niet gelukkig en ervaar je geen echte rijkdom.

Als je focus op je obstakels dan zul je alleen maar obstakel tegenkomen. Je krijgt uit het leven waarop je focus gericht is. Focus op hetgeen je al bezit en je leven wordt een stuk aangenamer. In dit land zijn wij rijk. Denk je dat iemand hier wil ruilen met iemand in Bangladesh of Soedan? Herken de mogelijkheden die wij hier hebben. Wij hebben hier alles voorhanden om succesvol te zijn. Verander je houding van ontkenning, uitvluchten en excuses naar verantwoordelijkheid, actie en dankbaarheid dan heb je de goede houding om succesvol te zijn. Om succesvol te zijn moet je nog twee dingen beheersen: de juiste houding of mindset en een goede strategie. Beiden zijn belangrijk. De meeste mensen willen alleen maar weten over de te volgen strategieën, maar de houding of mindset is minstens zo belangrijk. Misschien wel belangrijker.

 

Mindset en strategie.
Stel je voor dat er iemand is die jou:

  1. Een miljoen wil geven
  2. Jou wil leren om een mindset van een miljoniar te ontwikkelen.

Als die vraag gesteld wordt. Waar zouden de meeste mensen voor gaan? Een miljoen, of een mindset ontwikkelen om succes te hebben in het leven? Ik denk dat de meeste mensen het miljoen pakken.

Als je alleen maar gaat ondernemen of een bedrijf gaat beginnen voor het geld, dan wordt succes hard werken. Het is de achterliggende gedachte en de energie die het verschil maakt. Als je niet doet wat je leuk vindt of je hebt er geen diepere achterliggende gedacht bij dan wordt het moeilijk om door te zetten en er energie in te steken.

Als je niet de juiste houding of mindset ontwikkeld en niet overtuigt bent dat je ervoor wilt werken, dan zal je niet succesvol zijn.


20 Tips en E-boeken om

je website te verbeteren

Ontdek hoe jij je website kan verbeteren.

Vul je naam en emailadres in, dan ontvang je Gratis Eboeken en tips om geld te verdienen op internet.

Veel leesplezier en Succes!

 

“Maak meer winst op internet'” maakt alle stappen om Geld te verdienen op internet simpel.
De gids van beginner tot expert om Geld te verdienen op internet!
Wil jij Geld verdienen in crisistijd?
Vergroot je inkomen!


Maak Meer Winst op Internet
171 Pagina’s Informatie
5 gratis e-boeken extra
Niet goed geld terug!

Maak Meer Winst op Internet

Artikelen over Geld Verdienen:

Kan ik zelf geld verdienen op het internet?
–De eigenschappen van een ondernemer
–Wat moet je doen om te ondernemen?
–10 uitvluchten om niet met een onderneming te beginnen
–5 Angsten van de startende ondernemer
–Wat is jouw motivatie om geld te verdienen?

 

Hoe kan ik zelf een product ontwikkelen?
–7 Misverstanden over online geld verdienen
–Hoe vind ik een eerlijke mogelijkheid om geld te verdienen?
–Affiliate programma
–6 (on)Waarheden over affiliate programma’s
–Wat moet ik verkopen?
–Verkopen
–9 Tips om een top verkoper te worden

 

Download Gratis E-boeken:

Hot Insider Secrets
Het geheim van Succes op Internet
Verandering gaat niet vanzelf

 

Contactgegevens

RU Curious?
Stierstraat 47x
318BK Dordrecht
Email: contact@rucurious.nl
KvK: 24488771