10 uitvluchten om niet met een onderneming te beginnen


Dit zijn 10  uitvluchten om niet te starten met een eigen onderneming die letterlijk duizenden, misschien wel miljoenen mensen van hun droom afhouden. Loop niet in die val. Geloof niet één van deze excuses.
 
Dat zijn het: excuses en uitvluchten.
Laat je hierdoor niet afhouden van misschien wel de beste mogelijkheid om geld te verdienen.

 

1. Ik ben niet slim genoeg voor een eigen onderneming.
Misschien. Maar ik denk van wel. Natuurlijk is een online onderneming niet iets voor iedereen. Maar ik geloof dat het voor bijna iedereen te doen is, inclusief 99% van de mensen die dit boek lezen.

Als je een gemiddelde intelligentie hebt en een honger om te leren, dan kan je geld verdienen op internet. Je moet het wel op de goede manier doen en niet elke mogelijkheid najagen. Je moet iets voor jezelf opbouwen. Iets van waarde. Iets dat andere mensen helpt. Het draait allemaal om te delen met andere mensen. Dat is het zaadje dat kan uitgroeien tot een winstgevende onderneming.
 
2. Ik heb geen tijd om een onderneming op te bouwen.
In loondienst werken kan aardig wat tijd kosten. De tijd die je met je partner, vrienden of familie doorbrengt, enige hobby’s en wat hou je dan nog aan tijd over?

Voor mensen die 80 uur per week werken is het bijna onmogelijk om een onderneming op te starten. Maar voor de meeste mensen die gemiddeld 38 uur per week werken is het gewoon mogelijk. Als je echt iets graag wilt dan is er altijd genoeg tijd voor te vinden om het te laten gebeuren.
 
3. Ik heb niet genoeg geld om een onderneming op te bouwen.
Twijfelachtig. De kosten om een online onderneming op te starten zijn laag. 10 jaar geleden was het veel duurder om een onderneming op te starten. Website design is niet zo duur meer als vroeger.

Je kan tegenwoordig zelf al een aardige website bouwen voor weinig geld of zelfs geheel zonder kosten. Zelfs al laat je iemand de website bouwen dan kan je voor weinig geld al een website laten maken door middel van een pre-designed website template aan te laten passen.

Er zijn maandelijkse diensten die je helpen op het gebied van hosting, een ledenlijst bouwen, een webwinkel beheren of het starten met een affiliate programma. Geen van deze programma’s waren er tien jaar geleden. Nu zijn ze nog nooit zo goedkoop geweest.
 
4. Ik ben nergens een expert in.
Dat hoeft ook niet. Besluit wat je leuk vindt om te doen en ga op onderzoek uit. Onderzoek elk aspect van het onderwerp. Zoek en graaf nog dieper. Voor je het weet, weet je meer van het onderwerp dan al jouw kennissen. Mensen gaan je vragen stellen en zien jou als de expert.

Het komt er op neer dat je een expert kan worden op bijna elk onderwerp dat jouw interesse heeft. Het internet herbergt een schat aan informatie en ligt aan jouw voeten. Neem een onderwerp waar je enthousiast over bent en wordt een expert. Het is leuk, je ontwikkelt jezelf en het geeft voldoening als je anderen kunt helpen.
 
5. Ik heb niets te verkopen.
Je hoeft niet gelijk iets te verkopen.

Je kan beginnen door eerst bestaande producten te verkopen in een markt die jouw interesse heeft. De kans is groot dat jij niet de eerste bent die aan die markt gedacht heeft. En de kans is groot dat er al producten in die markt te koop zijn. Die producten ga je promoten op basis van een commissie. Terwijl je daar mee begint, kan je een product van jezelf ontwikkelen om te verkopen.
 
6. Er is al iemand die mijn product verkoopt.
Dit is het slechtste excuus, maar wel een die het meest voorkomt.

Veel mensen denken dat ze de boot gemist hebben als er al een zelfde soort product online bestaat.

Wat ze niet realiseren is dat als hun idee door iemand op het internet gedaan wordt, het een succesvol idee is dat waard is om uitgevoerd te worden. Je weet dat er honderden soms duizenden websites op het internet zijn die ongeveer dezelfde dingen doen. Ik ben ook niet de eerste persoon die je advies geeft.
 
7. Alleen de mensen die advies geven over geld verdienen, verdienen geld.
Ook één die vaak genoemd wordt. Er zijn een heleboel zelfbenoemde internet guru’s die je advies geven over geld verdienen. Er zijn ook een heleboel mensen die je wel een eerlijke mogelijkheid bieden om geld te verdienen.

Maar jouw eigen onderneming wordt wat jij zelf ervan maakt – onthou dat goed. Als je een zelfmade internet guru wilt worden, doe dan je research en join the club. Maar dan alleen als je dat zelf graag wilt, niet omdat het volgens jou de enige weg is.
 
8. Ik heb al meerdere mogelijkheden gevolgd, maar zonder succes.
Dat is mogelijk.

Maar de kans is dat je verschillende mogelijkheden nagejaagd hebt, in plaats van jouw eigen onderneming van de grond af aan opgebouwd te hebben. Inclusief een eigen website bouwen, een verzendlijst bouwen, communiceren met mensen, mensen helpen, netwerken met andere ondernemers in jouw markt en er zelf een succes van maken.
 
9. Ik heb een top positie in google nodig om maar iets te bereiken.
Ik ben het ermee eens dat het in sommige markten en voor sommige keywoorden bijna onmogelijk is om een top positie in google te bereiken.

Maar je hebt niet een top positie in google nodig om succesvol te zijn met je onderneming. Een top positie in google wordt sterk overdreven. Hoeveel bezoekers denk je dat een top positie in google oplevert. 10.000 bezoekers of 300?

Natuurlijk geeft het je voordeel, maar het is geen garantie voor succes. Zoals alle andere marketing strategieën staat het niet op zichzelf. Effectieve marketing is een combinatie van factoren, strategieën en onderdelen. En sommige strategieën werken beter dan alleen een top positie in google hebben.

Zo is er ook de marketingstrategie van de sociale media om bezoekers naar je site te krijgen. creëer je eigen hype!
 
10. Ik heb een groot budget nodig om te adverteren.
Fout. Het internet is een perfect medium om verschillende goedkope strategieën te voeren zoals netwerken, joint ventures, verzendlijsten bouwen voor een nieuwsbrief en vervolg mails na een aankoop, affiliate programma’s enz…

Deze strategieën zijn goedkoop en effectief. Voor het internet bestond kon je dit excuus goed gebruiken en had je inderdaad een groot budget nodig om te adverteren. Het internet heeft dit veranderd.


20 Tips en E-boeken om

je website te verbeteren

Ontdek hoe jij je website kan verbeteren.

Vul je naam en emailadres in, dan ontvang je Gratis Eboeken en tips om geld te verdienen op internet.

Veel leesplezier en Succes!

 

“Maak meer winst op internet'” maakt alle stappen om Geld te verdienen op internet simpel.
De gids van beginner tot expert om Geld te verdienen op internet!
Wil jij Geld verdienen in crisistijd?
Vergroot je inkomen!


Maak Meer Winst op Internet
171 Pagina’s Informatie
5 gratis e-boeken extra
Niet goed geld terug!

Maak Meer Winst op Internet

Artikelen over Geld Verdienen:

Kan ik zelf geld verdienen op het internet?
–De eigenschappen van een ondernemer
–Wat moet je doen om te ondernemen?
–10 uitvluchten om niet met een onderneming te beginnen
–5 Angsten van de startende ondernemer
–Wat is jouw motivatie om geld te verdienen?

 

Hoe kan ik zelf een product ontwikkelen?
–7 Misverstanden over online geld verdienen
–Hoe vind ik een eerlijke mogelijkheid om geld te verdienen?
–Affiliate programma
–6 (on)Waarheden over affiliate programma’s
–Wat moet ik verkopen?
–Verkopen
–9 Tips om een top verkoper te worden

 

Download Gratis E-boeken:

Hot Insider Secrets
Het geheim van Succes op Internet
Verandering gaat niet vanzelf

 

Contactgegevens

RU Curious?
Stierstraat 47x
318BK Dordrecht
Email: contact@rucurious.nl
KvK: 24488771